Connect with us

Hír

Bouye egyelőre kerüli a komolyabb ütközéseket

A Jaguars tavaszi szerzeménye, A.J. Bouye rendkívül élvezte, hogy a csapat edzőtáborában már előkerültek a vállvédők is, azonban van valaki, akivel még így sem ütközne szívesen. Ez a játékos nem más, mint a csapat újonc, nagy, erős és gyors running backje, az LSU-ról draftolt Leonard Fournette.

 

 

Bouye elmondta, hogy ahelyett, hogy teljes sebességgel, fejjel ütközne Fournette-tel, inkább megfogja és akadályozza addig, amíg nem jönnek a nehezebb csapattársak, akik a földre viszik a futót. Bouye 191 fontot nyom, míg Fournette 240-et, így nem meglepő, hogy a cornerback nem feltétlen szeretné veszélyeztetni a testi épségét már most, illetve nem szeretne pénztől sem elesni csak azért, mert ki kell hagynia pár mérkőzést a szezon során. Minden ütközésnek megvan a maga hatása a szervezetre és ezek egyszer akár vissza is üthetnek, így teljesen védhető Bouye álláspontja, miszerint „Néha az üzlet érdekében kell meghoznod a döntéseid.”.

Ezeket az ütközéseket inkább meghagyná az ellenfelek számára, amivel mind a futó, mind a cornerback meg úgy az egész Jaguars jobban jár hosszú távon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!