Connect with us

Hír

Brady még a preseasont is élvezi

A preseason meccsekre az emberek többsége csak szükséges rosszként tekint, Tom Brady azonban nem tartozik közéjük.

 

 

A Patriots irányítója elmondta, hogy nagyon élvezte azt két drive-ot, amit múlt héten a pályán töltött és nagyon izgatott, hogy a hétvégi Lions elleni mérkőzésen még többet játszhat majd.

Az edzések ritmusa merőben más és csak az élesben történő játék alkalmas arra, hogy megtudjuk, mire lehetünk képesek. Rengeteg tapasztalattal rendelkezem, de még mindig élvezem a pályára lépést és a játékot. Jó móka volt a múlt heti és a mostani is minden bizonnyal az lesz.

Kérdés sem férhet ahhoz, hogy a Patriots az alapszakaszra tartogatja játéka csúcsra járatását, de ehhez elengedhetetlen, hogy már a preseasonban jelentkező kisebb hibákat is minél hamarabb kijavítsák. Brady persze ezt is élvezi, ahogy nagyjából mindent, ami futballal kapcsolatos.

Az edzések nem elengedőek ahhoz, hogy letisztult képet kapj a játékodról. Vannak dolgok, amik jól működnek és vannak amik kevésbé. Ebben az időszakban az a legfontosabb, hogy az edzéseken és meetingeken arra fektessük a hangsúlyt, amiben még van hova fejlődnünk.

A preseasont rengetegen fölöslegesnek tartják, de Brady úgy tűnik még ezt az időszakit is felhasználja arra, hogy még jobb legyen, mire az igazán fontos mérkőzések kezdődnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!