Connect with us

Hír

Brady nem segít a közös edzéseken az ellenfél irányítójának

Robert Griffin III nagyon örült a hírnek anno, hogy a Redskins a Patriotsszal közösen fog edzeni több napon át a soron következő edzőmeccsük előtt, és majd jó sok mindenről kérdezheti az NFL egyik legnagyobb irányítóját, Tom Bradyt. Griffinnek azonban csalódnia kellett.

 

 

Brady ugyanis ezeken a közös edzéseken sosem oszt meg világot megváltó gondolatokat az ellenfél irányítójával, jobbára csak pár kedves szóval látja el őket, de inkább magával és a csapattal törődik, úgyhogy Griffin hoppon maradt. Most a Patriots a Texansszal közösen készül, és adná magát, hogy Deshaun Watsont ellássa mindenféle tanácsokkal, ám ez nem fog megtörténni.

 

Az ilyen közös edzéseken azért az időd nagy részét a saját csapatodra fordítod, és első sorban azokon próbálsz segíteni, akikkel együtt játszol a teljes szezonban. Rutinos játékosként mindig szembetalálom magam a tanácsadással, de már hozzászoktam. Természetesen Deshaun kapcsán is előjött a téma, de igazából semmilyen jó tanáccsal nem tudok neki szolgálni. Az idény elkezdése során nagyon sok játékossal találkozom, fiatalokkal és idősebbekkel egyaránt, ami az egyik legjobb része a szezonnak, hiszen nagyszerű embereket ismerhetek meg. A Texansszal sok közös élményünk volt már, szinte a teljes csapatot ismerem, remek srácok, és tisztelem őket.

 

Watson és a Texans ugyanis az alapszakaszban is összeméri erejét Bradyékkel, így a kiváló irányítónak eszébe sem jut veszélyeztetni a győzelmi esélyeit azzal, hogy az ellenfél irányítóját segíti.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások