Connect with us

Hír

BREAKING: A Pats kivágta Ealyt!

Kony Ealy idén márciusban került a Patriotshoz, miután érte és egy harmadik körös pickért odaadták a saját második körösüket. Az üzlet azonban nem jött be, Ealy pocsékul játszott, és mivel nem tudták elcserélni, így egyszerűen kivágták. A védőfalember, mivel még újonc szerződését tölti, így waiver listára került.

 

Ami nem megy, az nem megy. Ez senkinek sem a hibája. Keményen dolgozott, de a végén nem láttuk, hogy működni fog a dolog. Most legalább van egy hete, hogy új lehetőségek után nézzen, amiből jobban kijöhet. Megérdemli, hisz mindent megcsinált, amit kértem tőle. Egyszerűen csak nem akart működni

 

– mondta Bill Belichick.

 

 

Ealy hozzáállásával és mentalitásával tehát nem voltak gondok, egyszerűen nem tudott illett a csapat elég változatos és sokoldalú védelmi rendszeréhez. Igaz, a Panthersben sem játszott jól a 2014-es draft második körében kiválasztott játékos, egyedül a Super Bowlon mutatott három sackje adott okot a bizalomra. Jelenleg szabad iránta a vásár, a waiver listáról felszedhető, 900 ezret kóstál csak idén (jövőre pedig lejár a szerződése).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!