Connect with us

Hír

BREAKING: Edelman kihagyja a teljes szezont!

A Lions elleni előszezon-mérkőzés legelső támadódrive-jában megsérült Julian Edelman, a Patriots tavalyi legtöbb yardot szerző elkapója, és minden bizonnyal térdszalag-szakadást szenvedett, ami azt jelenti, hogy ki kell hagynia a teljes 2017-es szezont. Edelmanre még MRI vizsgálat vár a nap folyamán, de a csapat orvosai úgy gondolják, hogy az ACL-je szakadt el.

 

 

Edelman kontakt nélkül szenvedte el a sérülést, ahogy a fenti videóból is látható. A 32 éves elkapó fontosságát jól mutatja, hogy már az első drive-ban 53 yardot pakolt fel a táblára. Tom Brady így nyilatkozott a mérkőzés után:

 

Reméljük a legjobbakat.  Remélhetőleg bármilyen tesztet is kell elvégezni rajta, pozitív eredménnyel zárul majd. Próbáljuk majd a lehető legjobban felvidítani, lelket önteni belé és meglátjuk, mi lesz.

 

Nagy veszteség ez a bajnokcsapat számára, hiszen Edelman volt Brady legmegbízhatóbb és legproduktívabb célpontja. Az utóbbi négy évben meccsenként átlagosan 9-szer dobott felé Brady, ráadásul a tavalyi volt a legjobb szezonja yardmennyiséget tekintve 1106-tal. Ráadásul a 10. hét óta nem átlagolt senki több elkapott yardot meccsenként a ligában, mint Edelman.

 

 

Ezzel felértékelődik Brandin Cooks megszerzése a Patriots számára és nagyon fontos lesz, hogy Gronk egészséges tudjon maradni a szezon során, habár ne gondoljuk, hogy Belichicknek ne lenne már kész terve arra, mihez fog kezdeni a támadósorával Edelman nélkül.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!