Connect with us

Hír

BREAKING: Ezekiel Elliott 6 meccses eltiltást kapott!!!

 

Megszületett a döntés az NFL részéről Ezekiel Elliott szexuális zaklatás vádja miatti eltiltása kapcsán, amit ahogy várható volt, nem úszott meg büntetlenül. A Fegyelmi Bizottság végül 6 meccsre meszelte el a másodéves running backet, ahogy az Adam Schefter riportjából kiderült.

 

 

Mint ismert, a volt barátnője többször is kihívta a rendőrséget azért, mert a Cowboys futója szexuálisan bántalmazta, legutóbb éppen a játékos tavalyi születésnapi buliján. A bíróság végül nem ítélte el a bizonyítékok hiányában, de a ligának megvan a hatalma ahhoz, hogy ezeket figyelmen kívül hagyva megbüntesse a játékosokat. Elliott ráadásul az elmúlt egy évben számtalan alkalommal tett kisebb-nagyobb rossz fát a tűzre, ami csak súlyosbítja a róla kialakult véleményt, és a liga ennyi rossz tettet már nem hagy büntetlenül. Eltiltását követően Darren McFadden veheti majd át a helyét, de Alfred Morris vagy a nemrég igazolt Ronnie Hillman is lehetőséghez juthat.

 

Elliott ezzel egyébként elég szép summának is búcsút mondhat. A Spotrac információi szerint 93 ezer dollárt veszít az idei fizetéséből, valamint meccsenként 240 ezer dollárnyi aláírási bónusztól is elesik. Ám ami a legfájóbb lehet, hogy a garantált 8,15 millió dollárja is könnyen semmissé válhat, hiszen az eltiltások esetében a csapat dönthet úgy, hogy ezt nem fizeti ki a játékosnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!