Connect with us

Hír

BREAKING: Haden a Steelersé!

Nem kellett sokat várni, máris gazdára talált a Browns korábbi klasszis cornerbackje. Hadent először megpróbálták elcserélni, de miután ez nem sikerült, inkább megváltak a rutinos védőtől. Több potenciális érdeklődő is volt, köztük a Steelers, a Saints és a Chiefs is, végül a Steelershez írt alá 3 évre összesen 27 millió dollárért.

Hadent 2010-ben választotta ki a drafton a Browns az első kör hetedik pickjével. Már az első évétől kezdve viszonylag jól játszott, bár a teljesítménye nem volt elit. Két legjobb szezonját 2013-ban és ’14-ben futotta, mindkét évben pro-bowlig jutott, 2013-ban pedig második csapatos All-Pro is lett. 2013-ban egy ötéves szerződést kötött a Brownsszal, azonban a teljesítménye – részben sérüléseknek köszönhetően – jelentősen romlani kezdett. Tavaly a Pro Football Focus értékelése szerint mindössze a liga 88-ik legjobb cornerbackje volt. Az idei preseasonben sem tudott jó teljesítményt hozni, 104.6-os engedett passer ratingje pedig a legrosszabb volt a Browns cornerbackjei között (!).

A Browns már a tavalyi szezon során is próbálta elcserélni, azonban a napokban még agresszívabban igyekeztek megválni cornerjüktől, aki bizonyos értesülések szerint nem volt hajlandó belemenni a fizetéscsökkentésbe. Pont emiatt a viszonylag magas fizetés miatt nem talált rá vevőt a Browns. A Cleveland egyébként a fizetéscsökkentést is felajánlotta a cornernek, aki úgy pont annyit keresett volna (9 millió), mint a Steelersben, de a játékos elutasította. Ami azért lássuk be, érthető.

 

A Browns az első alapszakasz meccsét a Steelers ellen fogja játszani.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!