Connect with us

Hír

BREAKING: Kizer a Browns kezdője… a harmadik előszezon-meccsre

Hue Jackson, a Browns főedzője mégsem tudta meghozni a végleges döntést ma azzal kapcsolatban, ki fog kezdeni az alapszakasz első hetében Clevelandben, de egy lépéssel közelebb került hozzá, hiszen a harmadik előszezon-meccsre (ahol köztudottan a legtöbbet játsszák a kezdők) kinevezte az újonc DeShone Kizert a csapat élére.

 

 

Nagyon sokat fejlődött azzal, hogy beletette a szükséges időt a támadószisztéma megtanulásába, fejlesztett a játéka alapjain és közben hatékonyan mozgatta a támadósort az előszezonban. A fejlődés nagyon fontos egy fiatal irányító számára, ez pedig a következő lépcsőfok, DeShone pedig megérdemli ezt a lehetőséget. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy kezdőként léphet pályára és nagyon jó helyzetbe hozta magát, hogy az alapszakaszban is ő legyen a kezdőnk.

 

Kizer egyértelműen jobban játszott, mint Osweiler az utóbbi két meccsen és ezzel a kinevezéssel természetesen ő a favorit a kezdő posztra az alapszakaszra is. Megmutatta, hogy ő a legtehetségesebb a versenyzők közül és hogy elég sokat érett május óta, a Brownsnál pedig úgy tűnik sikerült meghozni a helyes döntést, még ha ez nem is tűnt olyan biztosnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!