Connect with us

Hír

BREAKING: Újabb veterán hagyja el a Brownst – Erving a Chiefsé

Az elmúlt napokban felröppentek hírek, hogy két veteránját, Joe Hadent és Cameron Ervinget is megpróbálja elcserélni a Browns. Hadent nem sikerült, így lapátra is került, Ervingre viszont találtak kérőt a Chiefs személyében.

A Browns 2015-ben választott első körös játékosát a Chiefs most egy 2018-as ötödik körös pickért cserébe kapta meg. A tavalyi szenzon során főként centerként játszott, de néhányszor guardként is szerepelt, míg az edzőtáborok alatt tackleként próbálták használni. A kezdő tackle posztról kiszorult, azonban így is lett kereslet a fiatal játékosra.

A Chiefs nem áll rosszul támadófalból, ráadásul az összeszokott egységet a preseason végén aligha bontják meg, így leginkább mélységet erősített a Chiefs a cserével. Ennek fényében az ötödik körös választással egész jó üzletet kötöttek, hiszen egy fiatal játékost tudtak mélységbe hozni, aki a következő két szezonban mindössze 1,3 és 1,7 millió dolláros fizetést kap majd.

A Chiefs az idei offseasonben különösen agresszívan cserél, hiszen a nemrég a Billstől megszerzett Ragland, illetve Erving mellett a draft során Mahomesért is felcseréltek. A Browns, pedig folytatja, amit eddig, és draftpickeket gyűjt…

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!