Connect with us

Hír

Britt áradozik Kizerről

Általában nem meglepő, ha egy csapathoz érkező új wide receiver csupa jó dolgot mond a csapatnál tartózkodó irányítókról. Még akkor sem ha az egyik ilyen irányító éppenséggel újonc. Általában a jövőbeli jó kapcsolat megteremtésének érdekében ez egy szép gesztus, még akkor is, ha nem mindig igaz.

 

 

Kenny Britt, a Cleveland Browns új elkapója sem cselekedett műsképp és a rookie, DeShone Kizerről mondott szép szavakat.

 

 

Minden nap fejlődik. Az elején egy teljesen más játékos volt, mint most. Már a snap előtt olvassa a védelmet, nagyon gyorsan játszik. A legnagyobbak egyike lehet, ha folytatja ezt az utat, amit elkezdett. Gyorsan tanul és elég erős keze van ehhez a játékhoz.

 

Elég elcsépelt szavak ezek egy receivertől még akkor is, ha Britt már 10 különböző kezdő irányítóval dolgozott együtt, így nem csoda ha szeretné megvetni végre a helyét az egyikük mellett. Britt ráadásul igen szép pénzösszeget kapott a Brownstól, nem árt ha bizonyítja is rátermettségét. Ugyanakkor jó lesz tudnia, hogy Kizer még a kezdő helyet sem szerezte meg, így igen nehéz lesz jó kémiát kialakítaniuk, ha ő a kezdő WR csoporttal edz.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!