Connect with us

Hír

Brock Osweiler a cserélendő játékosok listáján van Clevelandben

Úgy tűnik alig pár hónapig tartott az a remény az Osweiler fanoknak (léteznek egyáltalán?), mert cirka fél évvel azután, hogy a Browns megszabadította Osweiler fizetésétől a Texanst, most újra elcserélhetik. Na de ki adna érte bármit is?

 

 

Osweiler a Bowns első két preseason találkozóján is kezdett, a harmadikon azonban nem hogy nem kezd, de Hue Jackson szerint pályára sem lép. Márpedig a 3. előszezonmeccs általában döntő befolyással bír a kezdőirányító kilétére, a Brownsnál ez a személy úgy néz ki az idei draft második körében kiválasztott DeShone Kizer lesz. 1999 óta ő lehet a második rookie Browns QB, aki kezdhet az alapszakasz nyitófordulójában, az első az isteni Brandon Weeden volt még 2012-ben.

 

De hogy melyik csapat lenne hajlandó még fizetni is Osweilerért ezek után, az remek kérdés. $16 milliós cap hitje van, amit kevés csapat engedhet meg magának, és ahol irányítókérdés van, ott aligha egy Brock Osweiler szintű arc oldhatja meg a problémákat. Pedig a Browns remekül járna ha sikerülne elcserélni, hiszen trade esetén nem keletkezik utána halottpénz, és még kapnak is valami ellenértéket érte, ők pedig minden egyes draftpicket értékelni tudnak. Jelenleg azonban valószínűbb, hogy vagy a rosteren marad, vagy kivágják, még a $16 milliós dead money ellenére is.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások