Connect with us

Hír

Brockers: Donaldot kikészíti a holdout

A legkevésbé sem hatja meg a Los Angeles Ramset Aaron Donald holdoutja. Az elit defensive tackle azért marad távol a csapat edzőtáborától, mert egy új, nagy szerződést szeretne kicsikarni a Rams vezetőségétől, azonban ezzel egyelőre úgy tűnik, csak magának árt. Los Angelesben ugyanis nem téma egyelőre Donald szerződése, így a védő nem tud mást csinálni, mint otthon pihen vagy otthon edz. Donald egyik csapattársa, Michael Brockers szerint a csoportos edzésektől való távolmaradás rendkívül zavarja Donaldöt.

 

 

Ez az egész helyzet megöli őt. Tudom, hogy így van, egyszerűen nem bírja ki, amíg a szerződéses ügyei nem rendeződnek. Írsz neki, hogy épp mi a pálya, majd rögtön tudtodra adja, hogy még mindig edz azért, hogy minél jobb formában maradjon. Hihetetlenül elkötlezett, így biztosak vagyunk benne, hogy nem lesz befolyással a teljesítményére ez a kihagyás és ugyanolyan formában tér vissza, amilyenben eddig is volt.

Általában a csapattársak a távolmaradó játékosokra próbálnak nyomást helyezni azzal, hogy ne az egyéni érdekeit tartsa szem előtt, hanem a csapatét, azonban úgy tűnik Donaldnál más a helyzet és a csapattársai is mellette állnak. Korábban már volt róla szó, hogy Robert Quinn is kampányolt azért, hogy adják meg a császárnak, ami a császáré. Brockers már túl van egy szerződéshosszabbításon, úgyhogy személyes tapasztalataiból merítve tudja, hogy minden meg fog történni a maga idejében, nem feltétlen kell aggódnia Donaldnak.

Nehéz nem honorálni egy olyan játékost, aki ilyen magas szinten, ennyit dolgozik. Nehéz nem akarni őt, úgyhogy igen, egy emberként támogatjuk, és csak arra várjunk, hogy visszatérjen közénk.

Ha pedig visszatér, akkor valószínűleg jó gazdagon teszi már mindezt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!