Connect with us

Hír

Chancellor három évre hosszabbított!

UPDATE: Chancellor aláírt egy 3 éves, $36 milliós. $25 millió garantáltat tartalmazó szerződést.

 

Kam Chancellor úgy gondolja, hogy még az új szezon kezdete előtt kap szerződéshosszabbítási ajánlatot jelenlegi csapatától, a Seattle Seahawkstól.A safety a szezont követően szabadon igazolhatóvá válik, de reménykedik benne, hogy a Seahawkstól még az alapszakasz előtt kap egy hosszú távú ajánlatot.

 

 

Mindkét fél pozitívan áll hozzá a dologhoz. Remélhetőleg rövid időn belül meg is egyezünk. A közös munka mindenki számára eredményes volt, most pedig nincs más dolgom, mint várni.

A hosszabbítással kapcsolatban a csapat vezetőedzője, Pete Carroll is elmondta, hogy ugyan még nem született meg az egyezség a játékos és a csapat között, ő is bízik benne, hogy hamarosan bejelenthetik a hosszabbítást.

Chancellor 2017-es alapfizetése 6.8 millió dollár, a csapat fizetési plafonját pedig 8.04 millióval terheli összesen. A négyszere Pro Bowler nélkülözhetetlen eleme a Seattle védelmének 2010 óta és a liga egyik, ha nem a legkeményebb safetyjévé nőtte ki magát. Az elmúlt szezonban 12 mérkőzésen 85 tackle-t, két interceptiont és egy kierőszakolt fumble-t jegyzett.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!