Connect with us

Hír

Cleveland és Canton közös draftot rendezne

A Browns, a Pro Football Hall of Fame és a Greater Cleveland Sports Commission (vagyis röviden Cleveland és Canton) bejelentette, közösen pályázzák meg a 2019-es vagy 2020-as NFL draft rendezési jogát. Mindkét draft igazi mérföldkő a ligának: a 2019-es drafttal fogják ünnepelni a liga 100. megkezdett szezonját, a 2020-assal pedig a liga alapításának centenáriumát (az NFL-t 1920 augusztus 20-án alapították Cantonban).

 

A Pro Football Hall of Fame és a Greater Cleveland Sports Commission támogatásával, Cleveland és Canton az ideális hely az NFL Draftnak, megfelelően a régió páratlan futball iránti tiszteletének és szenvedélyének

 

– mondta Jimmy Haslam a csapat tulajdonosa.

 

 

Haslam kiemelte, hogy a Browns olyan legendákat és olyan örökséget adott a futballnak, mint Jim Brown (minden idők talán legnagyszerűbb futója), Otto Graham (3-szors NFL győztes edző), Otto Graham (3-szoros NFL győztes irányító) és Lou Groza (4-szeres bajnok rúgó és offensive tackle), Északkelet-Ohiónál pedig nincs jobb helyszín a draft megrendezésére.

 

Esélye egész biztosan lesz a Brownsnak megnyerni a draft jogát, fura lenne az NFL-től, ha nem használnának ki egy ekkora lehetőséget. Egyelőre viszont még a 2018-as draft helyszínét sem jelentette be az NFL.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!