Connect with us

Hír

Csak egy dolog hiányzik Wilfork karrierjéből

Vince Wilfork nemrég bejelentette a visszavonulását, így már nem láthatjuk a pályán az utóbbi évtized egyik legjobb DT-jét. Nagyon sikeres és eredményes pályafutása volt (13 szezon, öt Pro Bowl, két gyűrű), ezzel ő maga is tisztában van, azonban van egy dolog, amit nagyon bán:

 

A szüleimnek nem volt lehetőségük rá, hogy láthassák, ahogy a fiuk beteljesíti az álmát. Ez minden nap fizikai fájdalmat okozott nekem. Egy perc nem múlt el enélkül. De tudom, hogy a legjobb helyen vannak. Köszönöm, David és Barbara Wilfork!

 

 

Amikor Wilfork freshman volt az egyetemen, az édesapja veseelégtelenségben meghalt, rá fél évre pedig az édesanyja stroke-ot kapott, és szintén életét vesztette. Így egyikük sem láthatta, ahogy Wilforkot kiválasztja az első körben a New England Patriots, nem láthatták, hogy évekre a liga legjobbjává válik a posztján, és hogy sikert sikerre halmoz. Épp ezért emelte ki Wilfork a barátait és a családját (a feleségét és a gyerekeit), akik végig mellette voltak és támogatják:

 

A családomnak és a barátaimnak: köszönök minden áldozatot! Tudom, hogy néha nehéz volt a karrierem miatt, de hiszem, hogy végül megérte.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!