Connect with us

Hír

Csapás csapás hátán a Coltsnál

Chris Ballard szeretné a rájátszásba visszakormányozni a Coltsot, de eddig csupa nehézség akadályozza célja megvalósítását. Eddig jobbára csak az offense-t érte találat, hiszen Ryan Kelly biztos, Andrew Luck pedig valószínűleg nem lesz pályán a nyitófordulóban, de most az amúgy is vérszegény védelemből esett ki fontos láncszem.

 

 

Cuck Pagano elmondta a sajtónak, hogy a 29 éves cornerback, Vontae Davis ágyéksérüléssel bajlódik, ami miatt pár hetet ki kell majd hagynia, ám a műtét nem szükséges, ami megmentheti a szezonját, bár Ryan Tannehill óta inkább óvatosan bánjunk ezzel. Ezzel a legjobb cornerét vesztette el a szezon elejére a Colts, ami az így sem acélos secondary mellett komoly érvágás lehet annak ellenére, hogy Davisnek nem sikerült valami jól az előző idénye.

 

Ballard szinte minden erejével azon volt, hogy a védelemnek adjon egy új alapot, amire majd építkezhet munkássága alatt. Szinte a fél kezdő kicserélődött amióta az ő kezében van a csapat, legyen szó a védőfaltól a linebacker soron át a secondaryig, a szabadügynök piacról és a draftról is ide érkezett főleg erősítés. A nagy áttöréshez viszont úgy néz ki várni kell, hiszen Davis mellett Malik Hooker és Quincy Wilson, vagyis az első két körben választott újonc sincs 100%-os állapotban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!