Connect with us

Hír

Edelman: Welker miatt lettem az, aki

Julian Edelman nagyjából ugyanazt a szerepkört tölti be a Patriots támadósorában, mint anno Wes Welker 2007 és 2012 között. Edelman pedig e miatt úgy gondolja, hogyha nem lett volna a csapatnál Welker, akkor sosem kapott volna lehetőséget a bizonyításra.

 

 

Edelman korábban négy évet játszott Welkerrel együtt, a Patriots és a Texans közös edzésein pedig újra találkoztak, hiszen utóbbi jelenleg a Houston segédedzője. A Patriots jelenlegi elkapója szerint pedig elmondhatatlanul szerencsések a Texans játékosai, amiért egy olyan embertől tanulhatnak, mint Welker.

Wes egy nagyon okos és intelligens játékos, több évnyi tapasztalattal a háta mögött. Nagy küzdő, minden lehetőségért és eredményért keményen megdolgozott. Hosszú utat kellett megtennie ahhoz, hogy egy olyan meghatározó játékosa legyen a modern NFL-nek, aki nem csak, hogy forradalmasította az elkapó posztot, hanem tulajdonképpen megalkotta a slot receiver posztot.

Welker draftolatlanként került a ligába 2004-ben és nem is igazán találta sokáig a helyét a profik között, fizikai adottságai miatt pedig nem gondolta róla senki, hogy olyan karriert fog befutni, mint amit végül sikerült neki.

Edelman egyáltalán nincs meglepve, hogy korábbi csapattársa az aktív játék befejezése után, a pálya szélén igyekszik megtalálni új hivatását.

Az öltözőben eltöltött idő alapján és az alapján, ahogyan használta az eszét minden alkalommal, ahogyan edzett és ahogyan játszott, egyáltalán nem lepett meg a döntése. Minden tudása megvan a játékról ahhoz, hogy edző legyen. Ez is egy komoly küzdelem, de ő egy igazi focista, aki imádja a sportot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!