Connect with us

Hír

Egy éve a második körben draftolták, most egy ’19-es negyedik körösért adták el

Nagyon úgy tűnik, hogy nem csak a Jets tankol az AFC Eastben, hanem a Bills is, hiszen sorra adják el játékosaikat draft cetlikért cserébe. Most épp Reggie Ragland volt a soros, akit tavaly draftoltak a második körben (első körösnek is várták sokan, de egészségügyi állapota miatt csúszott) és teljes újonc szezonját ki kellett hagynia egy térdszalag-szakadás miatt.

 

 

Nagyon furcsa ez a csere a Bills részéről, hiszen tavaly második körösnek értékelték, most pedig egy két év múlva esedékes negyedik körös picket kértek/kaptak csak érte. Persze az igaz, hogy amikor Raglandet választották, még teljesen más stáb volt a Billsnél, hiszen azóta general managert és főedzőt is cseréltek, Sean McDermott pedig elismerte, hogy Ragland egy roster helyért küzd csupán. Csak arra tudok gondolni, hogy annyira gyenge volt az edzőtáborban, hogy tényleg nem élte volna meg a keretszűkítést, még ha ezt tehetsége alapján nehezen is lehet elképzelni.

 

A Chiefsnek ez egy szinte kockázat nélküli, potenciálisan jó hozamot hozó befektetés, hiszen alig adtak fel érte valamit és mégis csak egy második körös játékosról beszélünk, aki kvázi újoncnak tekinthető az első kihagyott éve miatt. Ráadásul a belső linebacker sor nem is túl telített a csapatnál.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!