Connect with us

Hír

Egy hete visszavonult, de már vissza is térne

Branden Albertnek 3,4 millió nyomós oka van arra, hogy mégse vonuljon vissza a Jaguarstól, hiszen ennyi zöldhasút kéne visszafizetnie a csapatnak, ennyi volt ugyanis az aláírási bónuszának fennmaradó része, amit visszakövetelhet a csapat. Úgy tűnik egy hét kellett neki, hogy erre rájöjjön, ugyanis most visszatérne. Az biztos, hogy nem a Jaguars kérlelte a tackle-t a vissza-visszavonulásra, hiszen az sem biztos, hogy “visszafogadják” a hétvégi találkozójuk után.

 

 

A 32 éves játékosnak $8,875 millió dolláros alapfizetése van a 2017-es évre és egy ennyire motiválatlan játékost – aki a korábbi edzéseken sem jelent meg, mondván még több pénzt szeretne – lehet nem igyekszik túlzottan megtartani a Jacksonville, még ha Albert segítene is a csapaton játékával, habár azt sem tudni, mennyire kopott meg a tavalyi sérülésekkel tarkított éve után.

 

A Jaguars egy kondícionális hetedik körös picket adott a Dolphinsnak Albertért cserébe és ha a tackle 3 mérkőzésen játszik idén, akkor Miamiba kell küldeniük ezt a választási jogot a 2018-as draftra. Albert karrierje során 118 mérkőzésen szerepet a Chiefs és a Dolphins színeiben, kétszer választották Pro Bowlba, tapasztalata pedig akár sokat is jelenthet a minden bizonnyal rengeteg futásra építő jacksonville-i támadósorban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!