Connect with us

Hír

Elcserélné a Dolphins Jarvis Landryt?

Az elmúlt napokban felröppent a pletyka, hogy a Miami Dolphins hajlandó ajánlatokat meghallgatni Jarvis Landry ügyében. Ezt először Mike Lombardi szivárogtatta meg, aki annak idején a Richard Sherman ügyet is elindította. A csapat természetesen tagadja az állításokat, de sokat szkeptikusan fogadják a szavukat.

 

 

Landry kérdése azért válhatott érdekessé, mert Cutler érkezésével kevesebb labdára számíthat, így jó ajánlat fejében megérhetné az üzlet a Dolphinsnak. Legalábbis rövid távon biztos. Tannehill visszatérése után már más lenne a helyzet, ugyanis a két játékos kiválóan megértette egymást. Ami szintén a csere mellett szól, hogy a kiváló elkapónak hamarosan szerződést kell adni, erre pedig a csapatnak más elképzelései is lehetnek.

 

Ugyanakkor nem feltétlenül járna jól a Dolphins ha megszabadulna Landrytől, aki bizonyítottan az egyik legjobb slot receiver a ligában. Ezért is lehet hinni a csapat háza tájáról érkező cáfolatnak, ami szerint 0% az esélye, hogy Landry elhagyja a csapatot. Van egy olyan érzésem, hogy hallani fogunk még erről az ügyről, de biztosat csak akkor állíthatunk, ha valóban megtörténik a csere.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!