Connect with us

Hír

ELDŐLT: Siemian a Broncos kezdő irányítója

Vége, nincs többi verseny a Broncos irányító-posztjáért. Vagy legalábbis egy ideig biztosan, hiszen Trevor Siemian megkapta a lehetőséget, hogy ő veszítse el előbb a kezdő posztot az első héttől kezdőként vezethesse harcba a Broncos támadóit, jelentette be mai sajtótájékoztatóján a denveriek főedzője, Vance Joseph.

 

 

Ez tehát azt jelenti, hogy a 2015-ös hetedik körös játékos továbbra is kiüti a 2016-os első köröst. Érdekes, hogy a draftstátusz mennyire fontos az ilyen versenyek eldöntésében, hiszen ha ugyanolyan helyzetben lenne a két játékos, ugyanannyit fektettek volna beléjük Elwayék, akkor meggyőződésem, hogy Siemian simán megkapta volna a kezdő QB posztot, így viszont komoly lehetőséget adtak Lynchnek, akin látszott, hogy bőven le van maradva Siemiantól.

 

Vance Joseph azt mondta, hogy végleges a döntés, de természetesen nagyon sokszor láttunk már ilyet és ne gondoljuk azt, hogy ha Siemian kifejezetten rosszul teljesít, akkor nem fognak legalább komolyan elgondolkodni Lynch kezdetésén, sőt, szerintem meg is lépnék ezt.

 

Paxton Lynch ezzel bekerült egy nagyon “illusztris” társaságba, hiszen 2006 óta mindössze ő a negyedik első körben draftolt irányító, aki második évére nem kapta meg a kezdő posztot. Az eddigi három: Brady Quinn, Tim Tebow, Johnny Manziel.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások