Connect with us

Hír

Elit társaságba kerülhet Odell Beckham és Mike Evans

A 2014-es elkapó class a valaha volt egyik legjobb az NFL történelmében, ez napról napra egyre jobban bizonyossá válik. Nem csak az első körben, de hátrébb is zseniális játékosokat választhattak ki a csapatok, de most két első körösé a főszerep. Odell Beckham Jr. és Mike Evans ugyanis ráléphet a Randy Moss és A.J. Green által kitaposott útra, vagyis az első négy idényük mindegyikében elérhetik az 1000 elkapott yardot.

 

 

Az NFL korábbi és jelenlegi elkapósztárjának sikerült egyedül ez a bravúr a liga történelmében, de jövőre rögtön két játékossal is bővülhet a lista. OBJ ráadásul minden egyes szezonjában legalább 10 elkapott TD-t és 1300 elkapott yardot tud felmutatni, ami egészen elképesztő. Ám hogy végleg lekörözzék a jelenlegi rekordereket, ahhoz nem ártana még pár jó szezon, Moss ugyanis az első 6, Green pedig az első 5 idényében is 1000 yard fölé jutott, utóbbit egy sérülés akadályozta meg ahhoz, hogy beérje Mosst, hiszen csak 36 elkapott yard hiányzott neki az ezreshez.

 

Evans már nem ennyire kiegyensúlyozott a TD-ket tekintve mint New York-i kollégája, de a yardokat ő is rendületlenül szállítja a Buccaneersnek. Egyelőre csak egy játékos van még a ligában, aki szintén ebbe a magasságokba juthat, ő pedig Amari Cooper, aki eddig mindkét idényében 1000 elkapott yard fölött zárt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!