Connect with us

Hír

Elképesztő ez a sérüléshullám Baltimore-ban

Tovább sújtja a Ravenst a sérüléshullám az előszezonban. Mint arról korábban már beszámoltunk, a másodéves running back Kenneth Dixon az egész 2017-es szezonra kidőlt, míg a csapat franchise irányítója, Joe Flacco is a partvonal mellé került rövidebb-hosszabb időre . Továbbá a cornerback Tavon Young is PUP listán kezdi a szezont és valószínűleg egész évben harcképtelen lesz ACL sérülése miatt.

 

 

Ezzel azonban nincs vége a Ravens balszerencse-sorozatának, ugyanis a csapat tight endje, Crockett Gillmore szintén kihagyni kényszerül a következő szezont, mivel MCL (belső oldalszalag) műtétre szorul. A 2014-es draft harmadik körében kiválasztott játékos eddig hat TD elkapást mutatott be három szezon alatt. Tavaly hét mérkőzésen lépett pályára, ezeken 8 elkapás 71 yard és egy TD állt a statisztikai lapján, mielőtt egy vállsérülés miatt a pálya szélére került.

Nem járt jobban a csapat újonc guardja, Nico Siragusa sem, aki szintén kiüli a 2017-es szezont. Neki edzés közben sikerült elszakítania az elülső és hátsó keresztszalagját valamint a belső oldalszalagját is.

Végezetül a változatosság kedvéért a korábbi első körös pick, Breshad Perriman ismét megsérült, a lágyéka húzódott meg egy route futása közben. Egy edző segítségével tudta csak elhagyni a pályát, egyelőre nem lehet tudni, mennyit kell kihagynia az elkapónak, de ez egy visszatérő dolog nála és ennél a típusú problémánál egyébként is nagyobb a rásérülés kockázata.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!