Connect with us

Hír

ELKEZDŐDÖTT?! Chad Henne kezd a 3. preseason meccsen!

Blake Bortles jacksonville-i rezsimjének napjai meg vannak számlálva. Megannyi kritika után most már ott tartunk, hogy az előszezonban Chad Henne fog kezdeni helyette. Igaz ez még nem jelenti azt, hogy ez az alapszakaszban is így lesz, de éppen elég nyugtalanító előjelt jelent Bortlesnek.

 

 

Az NFL-ben ugyanis van egy olyan “íratlan szabály”, afféle tradíció, hogy aki a 3. előszezon meccsen kezd, az általában az alapszakasz első hetén is kezdeni fog. Ez az ember Jacksonville-ben pedig jelenleg Chad Henne lesz, akinek 9 éves karrierje során csak egy olyan szezon jött össze, ahol több TD-t dobott mint INT-et, méghozzá a 2014-es (3 TD, 1 INT), ahol mindössze 3 meccsen lépett pályára. Remek kilátások!

 

Mivel lehívták az 5. éves opcióját, lassan tényleg a legvalószínűbb forgatókönyvé válik a kivágása, hiszen ha jövőre egy komoly sérülést szenved, és nem megy át a fizikai teszteken, akkor a $19 millió dolláros cap hitje teljesen garantálttá válik. Értsd, a Jaguars nagyon besz*pja. Viszont ha még most kivágja, akkor ugyan $6,5 millió halott pénzt kénytelenek lennének benyelni, de mivel még mindig rengeteg a cap space-ük, így 2017-ben ez abszolút beleférne. Más kérdés, hogy egy (ismét) reményteli, fiatal keret Chad Henne-vel a kezdőben valószínűleg (ismét) nem törne ki az 5 legrosszabb csapat közül, ahová már hosszú évek óta tartoznak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!