Connect with us

Hír

Elliott benyújtotta a fellebbezést

Nem volt kétség afelől, hogy Ezekiel Elliott be fogja nyújtani a fellebbezést a 6-meccses eltiltása után, ez az éjszaka folyamán hivatalosan is megtörtént. A ligának 10 munkanapja van megszervezni a meghallgatást, erre várhatóan augusztus 29-én kerül majd sor.

 

 

Elliottot azért tiltották el, mert megsértette a Personal Conduct Policyt azzal, hogy állítólag több esetben bántalmazta akkori barátnőjét. Az NFL az egyéves nyomozása alatt előkerült bizonyítékok alapján döntött így, pedig még csak bírósági eljárás sem indult ellene.

 

Az egy nagyon jó kérdés, hogy meddig fog tartani ez az egész huzavona és hogy például eltolják-e, vagy felfüggesztik-e Elliott hatmeccses eltiltását, ami nagyban megváltoztathatná a Cowboys szezonját, akik így nagyon nehéz első 6 találkozóra számíthatnak, hiszen játszanak a Giants, a Broncos, a Cardinals és a Packers ellen is a szezon elején. Az erős támadófaluk persze segíti majd őket és feltehetőleg egy többtényezős futójátékuk lesz Darren McFaddennel és Alfred Morrisszal a főszerepben.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások