Connect with us

Hír

Fejlődhet a Lions futójátéka

A nulláról soha nem nehéz fejlődni, de azért adjuk meg az esélyt arra, hogy az Oroszlánok futójátéka tényleg életre kel, ne adj isten, a liga első feléhez fog tartozni. Ehhez persze két összetevőre van szűkség, egy jó futóra és egy jó támadófalra.

 

 

Amennyiben minden a tervek szerint alakul, akkor mind a kettő megvalósulhat idén. Ameer Abdullah tavaly a második mérkőzésen megsérült, így nem tudott 60 snapet sem a pályán tölteni, pedig megiramodásai a legveszélyesebbek voltak az első pár meccsen. A Lions szeretné, ha Abdullah több mint 300 snapet töltene a pályán, ami azért sem kivitelezhetetlen, mert rookie évében ennél is többet játszott.

 

A másik kardinális kérdést, az offensive line-t a szabadügynökpiacon rakta össze a Lions, a fal jobb oldala szenzációsan néz ki a Wagner, Lang párossal. Sajnos a bal oldal már koránt sem ilyen ligaelit. Decker sérülése előtt még talán volt ok a bizakodásra, de a fiatal játékos sérülése miatt, valószínűleg a Robinson, Glasgow páros kezd majd, akik finoman szólva sem tartoznak a top20 közé a posztjukon. A Profootballfocus internetes oldal osztályozása alapján egyenesen a leggyengébb baloldali guard-tackle páros, így vélhetően nem ők lesznek a Lions futójáték alapjai.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!