About the author

8 Comments

 1. 1

  katonadani

  Nálam Ware, Gillislee és Adams sem tartoznak ide.
  Ware helyét év közben át fogja venni Hunt, így a PO-ra használhatatlan lenne a Ware pick. A Patsben tök lutri melyik héten ki fut, biztos nem draftolok onnan senkit. Adams meg hogy akár top10-es is lehet. Hát ez ellen fogadnék :D Nem egy jó játékos akinek összejött millió TD tavaly, ami meg nem fenntartható

 2. 2

  Leonidasz007

  Gillislee lutri, epp ezert ajanlom m sztem o lesz ott. Huntbol meg semmit nem lattunk de mar biztos kezdo. Adams meg attol meg alulertekelt h nem feltetlen lesz top10. Problem?

 3. 3

  KGYM

  Ezt ide leírom, mert chatben volt egy komoly vitánk, és inkább ide, mint az overvaluedba.

  Szóval én szívem szerint Adamst betettem volna a túlértékeltbe. Tavaly hozott egy WR10 körüli szezont, és meg vagyok győződve róla, hogy a mostani WR20 körüli ADP-je brutális túlárazás. A tavalyi szezonját úgy hozta össze, hogy:

  1) Cobb és Cook huzamosabb ideig is sérültek voltak. (Mikor nem, Adams mennyiségi mutatói azonnal 65-70%-ra estek.)
  2) Közel kétszerese volt a TD/target száma az évtizedes ligaátlagnál.
  3) Teljesen el volt engedve a futójáték, több passzt eredményezve.

  Ezek masszív kilengések ereményei. Cobb közel annyi célpontot kap egészségesen, mint Nelson, Adams labdába sem rúghat. Marty Bennett várhatóan legalább Cook szintjén fog mozogni, szarabb csapatokban is hozott hasonló számokat. És tegyük hozzá, hogy jelenleg a csapatban az egyik legszarabb az AY/A mutatója.

  Reálisan WR40 körüli szezont várhatunk tőle, ennek megfelelően túl van árazva. Persze van egy parányi esélye, hogy ugyanezt produkálja jövőre is, de ehhez egy újjászületett Randy Mossnak kellene lennie. Valljuk be, erre hangyányit kisebb esély van, mint hogy csak simán a fentebb is ismertetett szerencsés csillagzat állt össze.

 4. 4

  katonadani

  Adamst leírta KGYM, habár a WR40 is túlzás szerintem a másik irányba, szerintem ez a 25-30 hely rendben van nála.
  Hunt éjjel az első 19 playből 17en volt fent (Ware 2) és nagyon impresszív volt. Plusz nem mondtam h egyből kezdő hanem h átveszi Ware helyét.
  Tudom mennyire szereted Gillislee-t, de ezen a telített backfielden és ismerve BB-t és hogy hogyan keveri a kártyákat vakmerő kockázat top15 futóként elvinni.

 5. 5

  Leonidasz007

  Blountot is az volt tavaly. Am kockazat nelkul nincs ertelme az ilyen cikkeknek. Az h leirod mindenkihez h hat WR15-WR40 kozt barni lehet az nulla. Neha fellehet vallalni tippeket. Most mondjam azt h egy preaseasin elso drivejavak akarsz.m bebizonyitani vmit az mennyire nevetseges? Kb le se kellett volna irnod. Attól fuggetlenul h ev vegen lehet akar igazad is, de ez egy komolyanvehetetlen indok. Adamset meg meg mindig a 10hez hasonlitod mikor az csak egy lehetoseg volt de a 27hez mondom h alulteljesito. 20 siman lehet az meg mar 25%al jobban teljesitet mint a ADP

 6. 6

  katonadani

  az tényleg nevetséges és komolyanvehetetlen érv, hogy az első csapattal edz és még játszik is? :D nemár…. Mivel kéne bizonyítani akkor, hogy nagy szerep vár rá? Mondhattam volna h mindenki ezt mondja a beat writerek közül meg hogy edzésen is fasza, de ez sokkal kevésbé komolyan vehető…
  Adamsnél a top10es projectionöd kifogásoltam leginkább, az meg nem akkora “alulértékeltség”, hogy 25 helyett 20 lesz.
  Gillislee mellett meg nehéz Blouttal érvelni, mert ugyanúgy lehetne akkor Burkhead vagy Lewis mellett például. Egy alulértékelt listán pont hogy nem kell ilyen kockázatot vállalni szerintem

 7. 7

  combat

  Elolvasva a hozzászólásokat, el kéne már egy szerkesztőségi kocsmázás srácok! :)

 8. 8

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team