Connect with us

Hír

Fournette: Tök könnyű ez az NFL

Leonard Fournette, a “futószörny” bemutatkozott tegnap éjjel az NFL-ben, ráadásul nem kisebb csapat ellen, mint a címvédő “szupercsapat” New England Patriots vendégeként. Ennek ellenére Fournette úgy gondolja, hogy piskóta ez az egész NFL. Sokan azt mondják, milyen gyors a játék az egyetemi focihoz képest, ő viszont meglepően könnyűnek találta első meccsét, ahol 9 futásból 31 yardot és egy TD-t szerzett és elég jól mutatott a pályán.

 

Sokkal lassabb, mint gondoltam. Így gondolom, mióta először bekerültem az NFL-be. Sokan mondják, hogy nagyon gyors lesz. De nekem sokat segített, hogy az SEC-ben játszottam. Szerintem nekem így elég könnyű volt.

 

 

Fournette arra sem gondol nagy ügyként, hogy nagy lesz rajta a nyomás a profik között.

 

Egész életemben nagy volt rajtam a nyomás. A körülményektől függetlenül nem engedtem, hogy a játék fölém kerekedjen és mindig alázatos maradtam. Ez a legfontosabb.

 

Az biztos, hogy Fournette-ben megvan a kellő önbizalom, de ezzel a kijelentéssel valószínűleg az ellenfél védőit is jobban fogja motiválni, hogy odategyék magukat és megnehezítsék a dolgát.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!