Connect with us

Hír

Fox egyelőre nem változtat az irányítók sorrendjén

Mitchell Trubisky félelmetesen jól mutatkozott be a Bearsben, miközben Mike Glennonnál egész biztosan nem lesz borzalmasabb teljesítmény, Mark Sacnhez pedig olyan, amilyen. Ennek ellenére John Fox mester még nem akar változtatni a sorrenden:

 

A depth chartunk nem fog változni egy mérkőzés után. Egy nagyon jó védelem ellen játszott az első csapat, hisz a Broncos D vélhetően top3-as egység a ligában. Meg tudom érteni, hogy ti talán változtatnátok, de mi nem fogunk egy meccs alapján.

 

 

Foxnak abban igaza van, hogy egy mérkőzés nem jelent semmit, hisz például minden idők legnagyobb bustja, Ryan Leaf egy előszezonmeccsen porig alázta a Coltsot és Peyton Manninget. Ennek ellenére Manning jövőbeli Hall of Fame-er legenda lett, Leaf pedig kikopott a ligából és csak most kezdi rendbe tenni az életét.

 

Azonban el kell ismerni, hogy Trubisky 18/25, 166 yardos, egy TD-s mutatója igen jól néz ki, ahogy magát a játékát is öröm volt nézni. Ezzel szemben Glennon hozott egy nullás passer ratinget: nyolc passzából csak kettő volt jó, 20 yardért és interceptionért. Persze, a Broncos védelem tényleg nagyon jó, de ennyire homálynak nem kellene lennie még egy előszezon meccsen sem. Főleg, hogy neki aztán nagyon kell bizonyítani:

 

  • 1. passz – sikertelen
  • 2 passz – túldobta Zach Millert harmadik kísérletre, amiből Chris Harris 50 yardos pick-sixet szerzett
  • a következő három támadósorozatban a Bearsnek összejött egy 3&out, elveszítettek egy fumble-t, majd puntoltak a Broncos 39 yardosánál.

 

 

Ezután jött Mark Sanchez, aki négy passzkísérlettel, egy jó átadással és négy yarddal zárta a napot, és bár egy meccs után nem kell elkapkodni semmit, nem történne nagy szentségtörés, ha már most lecsúszna a depth chart harmadik helyére ezek után (de ezt Glennonról is elmondhatnánk).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!