Connect with us

Hír

Henry nem bánja, hogy Murray mögé szorult, szerinte ez úgyis csak átmeneti állapot

Derrick Henry Heisman-győztesként érkezett tavaly az NFL-be, de egyelőre nem jutott számára kitörési lehetőség az Eaglestől megszerzett DeMarco Murray mögött. Henry nem bánja, hogy még nem jött el az ő ideje, hiszen tudja, hogy övé a jövő, nem Murray-é, a csapat pedig évről vére jobb lesz körülötte.

 

 

Az elején nehéz volt elfogadnom, hogy én csak második vagyok a sorban, hiszen az egyetemen jól ment nekem a szekér az utolsó évemben, de ez az NFL, ez teljesen más kávéház, amibe beletartozik, hogy a szempontok sem egyeznek egy college csapatéval. Most, egy évnyi profi karrierrel a hátam mögött csak örülök annak, hogy így alakult, rengeteget tanultam ugyanis, amit nem tudtam volna úgy, ha nincs mellettem egy olyan rutinos és remek futó, mint DeMarco. Szeretnék minél többet fejlődni, hogy amikor eljön az én időm, akkor hezitálás nélkül beállítsanak a csapatba. Felül akarom múlni a tavalyi évemet minden téren, hogy ezáltal a csapatnak is segítsek a sikerek eléréséhez.

 

Henry tavaly két meccsen kezdett, összesen 110 futókísérlete volt, amiből 490 yardot és 5 TD-t szerzett, vagyis 4,5 yard/carry átlaggal futott, ami elég pazar. Mike Mularkey, a Titans főedzője elmondta az újságíróknak, hogy továbbra is backup futóként számolnak a 23 éves játékossal, és ő teljes mértékben elfogadta ezt a döntést. Hozzátette, hogy a munkamorálja egészen elképesztő, és ha így folytatja, akkor elég keményen meg fogja nehezíteni a dolgát, hogy melyik futónak szavazzon bizalmat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!