Connect with us

Hír

HIVATALOS: Donald Penn holdoutjának vége!

Ahogy az már tegnap várható volt, Donald Penn, a Raiders left tackle-je a minap visszatért a csapat edzéseire, vagy befejezte a távolmaradását. Ezzel elég tiszteletet válthat ki Reggie McKenzie-től arra, hogy tárgyaljanak az új szerződéséről.

 

 

A Raiders GM-e ugyanis korábban azt nyilatkozta, hogy amíg Penn nem jelenik meg az edzéseken, addig nem fognak vele leülni tárgyalni. Mivel a játékos eleget tett főnöke kérésének, valószínűleg meg is kaphatja majd az extra pénzjutalmat. Penn tavaly írt alá egy két éves szerződéshosszabbítást a Raidersszel, aminek keretében a 2017-es szezonban $5,8 millió dollárt keresne, bónuszokkal együtt pedig cirka $7 milliót, ami tényleg hatalmas ajándék a képességeit figyelembe véve.

 

Mivel 34 éves, maximum egy újabb hosszabbítást kap 2018-ig, ahol idén megkaphatja a nagy lóvét, jövőre pedig minimális garantált összeget, hogyha visszavonul vagy kivágják, akkor ne nyeljenek be hatalmas halottpénzt utána. Penn 2007 óta egy darab meccset sem hagyott ki sem a Buccaneers, sem a Raiders mezében.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!