Connect with us

Hír

“Hogy honnan tudom a playbookot? Egész éjjel azt tanulmányoztam.”

Anquan Boldin még csak két napja írt alá Buffalóba, de máris felrázta a csapat körül az állóvizet. Boldin nem csak a korához képest remek teljesítménye miatt lehet fontos láncszeme a Bills elkapósorának, hanem azért is, mert két feltörekvő tehetségre is jó hatással lehet a jelenléte és a tanácsai. Boldin elmondása szerint már nagyon régóta szeretett volna mentor lenni, és ez most összejött számára.

 

 

Én hiányolom a hozzám hasonló mentorokat a ligából, akik utat mutatnak a fiataloknak. Amikor én is csak pár év tapasztalattal rendelkeztem, nekem sem volt egy olyan csapattársam sem, akihez bármikor odamehettem volna tanácsokért. Ez elsősorban felfogás kérdése, hiszen minden csapatban van veterán elkapó, de sokan csak riválist látnak az újoncokban, és miért akarná bárki a saját helyét kockáztatni azzal, hogy segíti a mihamarabbi feltörekvését? Ez egy nagyon rossz gondolkodásmód, amit ki kéne verni az emberek fejéből. Én amit át tudok adni egy fiatal játékosnak, azt megteszem, hiszen ez egy csapatjáték, ő pedig a csapattársam, ha pedig segítesz egy csapattársnak, akkor a csapatnak is segítesz.

 

Boldin tavaly a Detriot Lionsnél nem találkozott olyan játékossal, akinek lett volna mit tanítania, hiszen Golden Tate vagy Marvin Jones már nem rutintalan játékosok, ellenben a Billsnél az újonc Zay Jones és a negyedéves Sammy Watkins is csiszolásra szorulna, amit Boldin szívesen vállalna. Jones egyenesen el van ájulva a 35 éves elkapótól, amiért ilyen hamar megtanulta a playbookot. Rá is kérdezett Boldinnál, hogy hogyan csinálja, mire azt felelte:

 

Hát, ez egyszerű. Egész éjjel egy szemhunyásnyit sem aludtam, mert a playbookot tanulmányoztam.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!