Connect with us

Hír

Hosszabbítana defensive endjével a Steelers

A Steelersnél mindenki Le’Veon Bell ügyével foglalkozik, pedig rajta kívül még van pár játékos, akinek rendeznie kell az ügyeit. Ilyen a védőfal egyik oszlopos tagja, Stephon Tuitt is, aki újonc szerződésének utolsó évébe lépett, a Steelers pedig már most letudná a piszkos anyagiakat a játékos ügynökével.

 

 

A még mindig baromi fiatal, mindössze 24 éves defensive endet a 2014-es draft második körében választotta ki Kevin Colbert, ami zseniális húzásnak bizonyult. Tuitt játéka évről évre jobb lett, most pedig hiába lenne még egy év hátra az újonc szerződéséből, amivel alig több, mint 1 millió dollárt keresne, a Steelers elérkezettnek látta az időt ahhoz, hogy az új szerződéséről tárgyaljanak, amit még az alapszakasz kezdete előtt tető alá szeretnének hozni. A pletykák szerint hasonló szerződést szánnak neki mint a csapat másik kezdő defensive endjének, Cam Heywardnak, aki 2015-ben kötött egy 5 éves, $59,25 milliós szerződést, ami $15 millió garantált összeget tartalmazott.

 

A garantált összegekkel legendásan nem ápol jó viszont Colbert, ahogy az a fenti vagy Antonio Brown szerződéséből is kiderült. Bell újraigazolásában is ez volt a legnagyobb ellentét a felek között, és kérdés, hogy Tuitt is elfogad-e egy, a Heyward szerződéséhez hasonló garantált összeget.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!