Connect with us

Hír

Jamaal Charles ott lesz a Chargers ellen

Denverben sok megválaszolatlan kérdés lebeg a támadósor körül, de egy valamiben már biztosak lehetünk, Jamaal Charles ott lesz a csapat 53 fős keretében, ezt a csapat főedzője, Vance Joseph is kijelentette. A Chiefs egykori futója a Packers ellen debütált a Broncosban, ahol a legfontosabb az volt, hogy bebizonyítsa, egészséges a jobb térde és meg tudja még állni a helyét az NFL-ben. A látottak alapján pedig nem csak az edzői stáb, hanem a szurkolók is megbizonyosodtak, hogy a futó tankjában maradt még bőven, még mindig különleges dolgokra képes.

 

 

Mike McCoy hat labdaérintést bízott a veterán running backre, aki élt is a lehetőséggel, hiszen négy futásból 27 yardot (6,75 YPC), két elkapásból pedig 15 yardot írt fel a statisztikai lapokra. De nem csak akkor volt meggyőző, mikor disznóbőr került a kezébe, a blitzeket is jól vette fel Trevor Siemian előtt. De hogy ne csak a jó dolgokról emlékezzünk meg, egy ütközés során agyrázkódás gyanújával kellett az orvosi stáb sátorjába fáradnia, azonban nem esett komolyabb baja, visszatérhetett a pályára.

 

Ha valóban egészséges tud maradni és nem kell mérkőzéseket kihagynia kiesebb-nagyobb sérülések miatt, akkor nagyon komoly futójáték állhat össze a Broncosnál, hiszen CJ Andersonnal és Devontae Bookerrel kiegészülve félelmetes háromfejű futószörnyet alkothatnak, és ekkor még az újonc De’Angelo Hendersonról meg sem emlékeztünk. Ehhez persze a támadófaltól legalább egy elfogadható minőségű futásblokkolásra lesz szükség, melyre bőven megvan az esély, ha csak azt nézzük, milyen nevekkel erősödtek a tavasz során. A siker titka ebben fog rejleni, hiszen nincs a csapatnál egy olyan kaliberű irányító, aki a hátára tudja venni a csapatot és cipelni egy szezonon keresztül, ezért a kiemelkedő futójáték lesz a kulcs ahhoz, hogy a Denver a rájátszásról álmodozhasson.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!