Connect with us

Hír

James Conner valós kihívója lehet Bellnek

Amíg a Le’Veon Bell holdout csak egyre nagyobb visszhangot kap és megosztja a szurkolókat, addig a pályán már le is csapnának Bell munkájára. A legutolsó hírek szerint Bell a harmadik preseason mérkőzés után már csatlakozna a csapathoz, de így is jelentős edzéslemaradása lehet a többiekhez képest. A helyére pályázó rookie, James Conner pedig szép bemutatkozáson van túl a Steelers második preseason meccsén.

 

 

Conner több mint 100 scrimmage yardot szerzett a mérkőzésen, amely között volt egy 17 és 19 yardos megiramodás is. A futásai biztatóak voltak, többször is szépen váltott irányt és jól olvasta a fal, valamint az ellenfél mozgását. Ha kellett követte a lyukakat, de ha azt látta, hogy az ellenfél feltölti az előtte nyíló teret, akkor szépen vágott vissza.

 

Az elkapásokkal már volt kisebb problémája, még nem olyan természetesen futja a route-okat és volt elejtett labdája is, de mindenképp biztató volt ez így elsőre. A támadófal természetesen nagyban segítette a dolgát, de Joshua Dobbs például megmutatta, hogy ennek ellenére is lehet hibázni. Conner tehát élénken jelezte Bell számára, ha továbbra is távol szeretne tartózkodni a csapattól, akkor nem fog mindenkinek hiányozni.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!