Connect with us

Hír

Jarvis Landry Cutler miatt nem kap új szerződést

Jarvis Landry a Dolphins legjobb elkapója, ennek ellenére mindössze 1 millió dollárt keres, és jó eséllyel ennél nem is fog többet, hála Jay Cutlernek. A fizetési sapka ugyanis úgy működik, hogy amit az előző évben megspórolsz, azt a jövő évben elköltheted. A Dolphinsnak 17 millió dollárnyi költőpénze maradt még az idei szezonra, amit ha nem költenek el, annyival több mozgásterük lehet 2018-ban. Viszont Tannehill sérülése miatt le kellett igazolni Jay Cutlert, aki kapásból elvesz 10 milliót, a szezon közbeni igazolások még 2-3 milliót, valamint van Cutlernek további 3 millió dollárnyi bónusza, amit akár el is érhet. Ez azt jelenti, hogy szinte semmit nem tud átmenteni a csapat, jövőre pedig már most csak 3 milliónyi helyük maradt.

 

 

A Dolphins pénzt csak Byron Maxwell, Mike Pouncey, Julius Thomas, Cameron Wake és Ja’Wuan James elküldésével tud felszabadítani (Tannehillt nem írom, mert ő olcsó QB-hoz képest, és ha kivágják, hasonló áron úgyis kell hozni valakit.) James 5. éves opcióját fogja tölteni, őt biztos nem vágják ki, ahogy jó eséllyel Cameron Wake-et sem, nem véletlenül hosszabbítottak vele. Thomas egy jó szezonra van attól, hogy maradjon, hisz a 6 milliós fizuja amúgy nem sok. Így maradt Maxwell, aki a csapat legjobb cornere, de évi 10 milliót lehetne rajta spórolni, és a mindig sérült Mike Pouncey, akinek 2020-ig van szerződése. Az mondjuk Landry mellett szól, hogy rajta kívül nincs más fontos szabadügynöke a csapatnak, így végül is valakit beáldozhatnak érte, ha nagyon akarnak.

 

Viszont az egész biztos, hogy nem most fog bekövetkezni, hisz könnyen elküldeni a fent említett játékosok közül bárkit is csak jövőre lehetne, addigra pedig már lejár Landry szerződése. Ráadásul aligha valószínű, hogy ne kérne magának 12-15 millió dollár körüli fizetést, pénzügyi okokból pedig a franchise tag sem opció. Ráadásul a Dolphins elkapósora elég telített, a csapatnak nem olyan égető a megtartása, így aki Landry mezt szeretne magának, ne tervezzen hosszú távra.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!