Connect with us

Hír

Jay Cutler visszatérne, ha a Dolphins hívná

Ryan Tannehill megsérült a Dolphins tegnapi edzésén, és egyre nagyobb riadalom kezd kialakulni a visszatérésével kapcsolatban. Ha műteni kell, akkor számára még esl sem kezdődött, de már véget is ért a 2017-es idény, a Dolphins pedig tavalyi rájátszásba jutott csapatként idén sem adná alább, de ehhez irányító kell – mondjuk Jay Cutler.

 

 

Cutler mondhatjuk, hogy visszavonult, de hivatalosan ez nem történt meg, ugyanis nem adta be az ehhez szükséges papírokat, helyette elment a FOX stábjához TV-s szakértőnek. Ám azt mondta, hogyha a Dolphins hívná, és kezdőirányítóhoz méltó fizetést kapna, akkor hajlandó lenne szüneteltetni TV-s karrierjét, és visszatérne a ligába. A hírek szerint jó esély van arra, hogyha rosszra fordulnak a dolgok, akkor őt, és nem Colin Kaepernicket kérik fel előbb, hogy segítse ki a csapatot a nehéz időszakban, már csak az a kérdés, hogy a “kezdőirányítóhoz méltó” fizetést mekkora összeget jelent Cutlernek.

 

Jelenleg $17 millióval gazdálkodhat a Dolphins, csakhogy ezalatt az összeg alatt jelenleg csak három olyan kezdőiránytó rendelkezik, akik nem az újonc szerződésükkel játszanak: Mike Glennon, Andy Dalton és Tyrod Taylor. Cutler azért is lehet ideális választás, mert Adam Gase-nek és neki van közös múltja még a 2015-ös szezonból, amikor a Dolphins jelenlegi főedzője Chicagóban volt támadókoordinátor. És valljuk be, ha tényleg a rájátszás a cél, ahhoz Matt Moore kevés lesz, szóval megérné a kockázatot egy 10+ milliós, 1 éves szerződés.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!