Connect with us

Hír

Josh Gordon újra rehabon volt, ismét visszatérne

Josh Gordon két hónapja újra elment rehabra abban a reményben, hogy Roger Goodell és az NFL visszaállítja majd a játékjogát szeptember végén. Ez már legalább a negyedik alkalom, hogy a kiváló elkapó beiratkozott elvonóra a 2012-es draftolása óta, legutóbb tavaly szeptemberben, amikor a feltételes visszaengedését hagyta ott, hogy inkább minden szempontból felépüljön, meggyógyuljon.

 

 

Gordon 2014 decembere óta nem lépett pályára az NFL-ben, de folyamatosan próbálkozik visszakerülni, legutóbb három hónapja utasították el a kérelmét. Nemrég egyébként Roger Goodell azt mondta, hogy nincs átgondolás alatt Gordon ügye, vagy legalábbis az ő asztaláig nem jutott még el, ugyanakkor azt is elmondta, hogy Gordon bekerült az NFL erre vonatkozó programjába, ami a kezdet a visszatérés felé.

 

Ha és amikor újra engedélyezik Gordon játékát, akkor a Brownsba térhet vissza, akik továbbra is birtokolják a játékjogát a problémás elkapónak. Gordont a 2012-es supplemental drafton választotta ki a Browns és 35 mérkőzésen lépett pályára 3 év alatt, ráadásul ez idő alatt a liga egyik legjobbja volt a posztján.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!