Connect with us

Hír

Kezdő linebackerét veszítette el a Cowboys!

Öles léptekkel szedi áldozatait a 2017-es preseason, tegnap Edelman és Ware sérüléséről kellett hírt adnunk, mára virradóra pedig a Dallas Cowboys is kénytelen búcsút inteni a védelem egyik stabil pontjának. Az Oakland elleni mérkőzésen Anthony Hitchens maradt lent a földön a jobb térdét fájlalva, majd segítséggel tudták csak letámogatni a pályáról. A baleset első ránézésre is komolynak tűnt, majd a mérkőzés után megerősítették, hogy a negyedik évébe lépő linebacker szezonja ezzel véget is ért.

 

 

Pontosabb információk a mai napon fognak napvilágot látni, miután Hitchens térdén MR vizsgálatot fognak végrehajtani. Azt viszont sejteni lehet, hogy ez elülső keresztszalagja (ACL) és a belső oldalszalagja (MCL) is roncsolódott, tehát egészen biztosan hosszú rehabilitáció vár majd rá. Kidőlése érzékeny veszteség az amúgy is ingatag lábakon álló védelemnek, hiszen nagyon jó felkészülési időszakot tudhatott magáénak, felnőtt Lee mellé és kezdőként számítottak rá a középső linebacker poszton. Pótlását a veterán Justin Durant és a felépülni látszó, de rutintalan tehetség, Jaylon Smith fogja megoldani.

 

A Dallas tehát nem lehet nyugodt a szezont illetően, hiszen már az első héten olyan játékosokat kell nélkülöznie, mint Ezekiel Elliott, David Irving, Damontre Moore és Anthony Hitchens. A támadósor stabilnak tűnik, de a védelem közel sem, a kezdők mögött nagyon vékony a depth, rengeteg rookie van a csapatban, akiknek még sokat kell fejlődnie, hogy kezdő szinten tudjon teljesíteni. Ha Rod Marinelli nem talál ki valami újabb varázslatot, akkor könnyen lehet, hogy nyakra-főre fogják nyelni a yardokat, ami nagyon nehéz helyzetbe fogja hozni a csapat erősségének számító offense-t.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!