Connect with us

Hír

Kórház Los Angeles szélén

Megkezdődtek a training campek, amik nem csak a szezon közeledtét hozzák el, hanem a sérüléseket is, szurkolók és fantasy játékosok nagy bánatára. Ezúttal a két Los Angeles-i csapat megy már baltimore-i magasságokba a sérülések terén, de két fontos elkapó is kiesett New Yorkból és Houstonból.

 

 

Kezdjük is a Chargersnél, akik a hírek szerint nem csak az edzőtáborban, de a szezonban sem feltétlenül számítanak az idei első körös Mike Williamsre, de most a második körös játékosuk is kiesett a teljes szezonra. Forrest Lamp, a csapat kezdőnek szánt újonc guardja keresztszalag szakadást szenvedett, így őt csak jövőre látjuk leghamarabb bizonyítani a pályán. Hasonlóan csak 2018-ban találkozhatunk Dominique Easley-vel is a Ramsben, hiszen ő is (újabb) súlyos sérülést szenvedett az edzésen, ráadásul a hírek szerint Robert Quinnt is le kellett vinni a pályáról sérülés miatt.

 

Két másodéves elkapó is sérülést szenvedett, nekik azonban az első riportok szerint nem kell kihagyni a teljes szezont. Sterling Shepard a Giants edzésén szenvedett bokasérülést, de szerencsére a látszat csúnyább volt mint maga a sérülés, és a sokadik riport már arról számol be, hogy nem is olyan komoly a baja, de az edzőtábort szinte biztos kihagyja. Hasonlóan járt Will Fuller is, aki a gyengécske újonc éve után most kitörhetett volna, de kulcscsont törés miatt 2-3 hónapig ő sem léphet pályára.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!