Connect with us

Hír

Landryt családon belüli erőszak vádjával vizsgálja az NFL

Alig pár nap telt el azóta, hogy Jarvis Landry körül olyan pletykák kezdtek el terjengeni, hogy az elkapót hajlandó lehet elcserélni a Dolphins megfelelő ellenajánlatért cserébe, most újabb említést kapott a wide receiver a híroldalak hasábjain. Akkor még arra gyanakodtunk, hogy Cutler mellett kevesebb babér teremne neki, valamint a közelgő szerződésének részleteiben nem tudnak megegyezni, de a napokban történtek egészen más megvilágításba helyezik a dolgokat.

 

 

Landry körül ugyanis vizsgálat indult, méghozzá családon belüli erőszak alapos gyanújával. Illetve a jó szó nem az indult, ugyanis már év eleje óta tart a történet, de most az NFL is beszállt a buliba. Azt pedig tudjuk, hogy ez nem sok jót jelent a játékos számára. Andy Slater szerint az NFL megerősítette, hogy saját vizsgálatot indítanak Landry ügyében és részleteiben akarják megismerni az ügyet.

 

A történtek még átvizsgálás alatt vannak.

 

Nyilatkozta a liga egyik szóvivője. Elvileg a ligának videó felvételei is vannak az esetről, de nem tudni pontosan mik látszódnak ezeken a felvételek. Landry állítása szerint ő teljes mértékben együttműködik, ellenben az állítólagos áldozat, Landry barátnője már nem ilyen segítőkész. Egy újabb ügy tehát az NFL horizontján ami borzolhatja a kedélyeket és újabb vitáknak adhat okot.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!