Connect with us

Hír

Legyőzte a rákot, tegnap végre újra pályára léphetett

David Quessenberryt a Texans draftolta még 2013-ban, azonban az utóbbi három évben nem léphetett pályára az NFL-ben, egészen tegnap éjjelig. Quessenberry az utóbbi három évet a rák legyőzésével töltötte, április elején volt az utolsó kemoterápiája. A betegsége parkolópályára tette karrierjét, de az álmát sosem adta fel.

 

Nagyon ideges voltam az utóbbi három napban. Egy előszezon meccs előtt… Talán most voltam a legidegesebb egy focimeccs előtt egész életemben. A meccs előtt, mikor megláttam a családom a pályán, nagyon elérzékenyültem. De amint lement az első játék, csak a focira koncentráltam. – mondta Quessenberry a Panthers elleni meccs után.

 

 

Természetesen a csapattársak és edzők is beszéltek róla és az ő útjáról. JJ Watt például így:

 

A srác egy harcos. Inspirációt nyújt mindannyiunknak. Szerintem David minden egyes főcímet és minden egyes dicséretet megérdemel, amit kap, mert egy elképesztő játékos és egy elképesztő ember, mi pedig nem is lehetnénk büszkébbek rá.

 

A csapat főedzője, Bill O’Brien is megszólalt Quessenberryvel kapcsolatban:

 

Tudva, hogy honnan tért vissza, egészen elképesztő, hogy egy NFL-meccsen játszott most. Gondoljatok csak bele mindabba, amin keresztül ment. Ő nagyon különleges a csapatunk számára. Hatalmas dolog, hogy egy NFL-meccsen játszhatott újra.

 

Quessenberry a következő pár hétben a keretben maradásért fog küzdeni a támadófalemberek között és biztos, hogy nem fogadnánk ellene.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!