Connect with us

Érdekességek

Még New Yorkban is meghamisítják a nézőszámot

Elég rossznak kell lenned ahhoz, hogy a világ egyik legnagyobb piacán, New Yorkban is simlis eszközökkel kelljen hivatalos nézőszámot növelned. A Jets pedig elég rossz ehhez jelenleg.

 

Állítólag 30.000-40.000 embert vártak a Jets éjjeli, Titans elleni első előszezon-meccsére, azonban a meccs kezdetekor lőtt felvételek és a helyszínen helyet foglalók elmondása alapján ennél jóval kevesebben voltak kíváncsiak a zöldek szezonkezdésére.

 

 

Ezzel még igazából semmi probléma nem lenne, azonban előkerült egy olyan felvétel, ahol a Jetsnél dolgozó személyzet olyan jegyeket szkennelt be, amiket nem adtak el valójában, ezzel próbálták növelni a hivatalos nézőszámot és a szemtanúk szerinti 15-20 ezer nézőből így lett 30 ezer. Úgy tűnik nem csak itthon képesek ilyen trükkökhöz folyamodni, hogy jobb színben tüntessék fel a hazai csapatot a nézőszám, tehát az érdeklődők számának növelésével.

 

https://twitter.com/NTLTreasures/status/896537482434629634?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fdailysnark.com%2Fnew-york-jets-employee-caught-faking-fan-attendance-numbers-scanning-unsold-tickets%2F

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!