Connect with us

Hír

Megatron: A NEM az NEM!

Hiába vonult vissza egy éve a 2015-ös szezont követően Calvin Johnson az aktív futballtól, egy fél tucat csapat próbálja meggyőzni az egykori kiváló elkapót, hogy térjen vissza az NFL-be. Megatron ugyan kitart amellett, hogy ő márpedig eldöntötte, hogy végleg befejezte pályafutását, de néhány csapat ebbe nem nyugszik bele és rendkívül erős ajánlatokkal csábítja az elkapót.

 

 

Johnson kilenc évig szerepelt a ligában, teljes pályafutását a Detroit Lions kötelékében töltötte, így továbbra is a Lions birtokolja Megatron játékjogát. Ha az elkapó visszatérne, csak csere útján kerülhetne más csapathoz, ahogyan azt láttuk Marshawn Lynch esetében is. Hiába vonult, majd tért vissza, ahhoz hogy Oaklandbe kerülhessen, a Raidersnek először a Seahawkst kellett meggyőznie ahhoz, hogy engedje el a running backet.

Megatron nemrég saját vállalkozásba kezdett, elkapókkal foglalkozik privátban. A Miami Dolphins edzőtáborában is részt vett edzőként a múlt héten, ami nem meglepő, hiszen az a Shawn Jefferson az elkapók edzője jelenleg a Dolphinsnál, aki a Lionsban is ugyanezt a szerepet töltötte be, így értelemszerűen rengeteget dolgozott együtt Megatronnal és a kapcsolatuk még mindig kiváló. De nem csak Miamiban, hanem az Oakland edzésein is tiszteletét tette a nyár elején.

Gondolhatnánk, ‘Ha annyira hiányzik neki a foci, hogy egy csomó edzésre lejár, akkor miért nem tér vissza?’ azonban az edzések és a tétmeccsek közötti különbség ég és föld a fizikai terhelést illetően. Az edzéseken készült képek és Megatron elmondásai alapján pedig neki ennyi foci bőven elég.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!