Connect with us

Hír

Mégsem érdekel senkit ki lesz Los Angeles ura

Pár hete még tele volt az internet izgatott hírekkel, hogy az NFL nagy párharcai mellé egy újabb emelkedik a Rams és a Chargers között. Több hír is megjelent, hogy a két csapat egyaránt el szeretné nyerni a szurkolók szimpátiáját és ezzel meghódítani magának Los Angelest. A preseason alapján ez egyiküknek sem sikerült.

 

 

A múlt heti közös mérkőzésüket ugyanis olyan kevesen nézték, hogy egy 13 éves csúcsot döntött meg ezzel a két együttes. A CBS ratingje szerint még a hihetetlenül izgalmasnak tartott Buccaneers-Jaguars előszezon mérkőzést is sikerült alulmúlniuk, így állították fel az új negatív csúcsot.

 

Számokban kifejezve ez 2.2 millió embert jelent egy olyan városban, ahol 18 millió ember él. Sokan arra hivatkoznak, hogy a mérkőzés időpontja volt a hibás, ugyanis egy este volt az évszázad bunyójának meghirdetett Mayweather-McGregor ütközettel, amiben részben van is igazság, de a két adás között csaknem 4 óra telt el, valamint még ennek figyelembevételével is alacsony a nézettség.

 

Los Angeles tehát még nem ég teljes futball lázban, ez pedig kicsit aggasztó lehet a ligának, ugyanis az ország második legnagyobb piacáról van szó, ahol immár két NFL csapat is működik. Ez az alapszakaszban ugyan még javulhat, de nem árt figyelembe venni ezeket az intő jeleket.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!