Connect with us

Hír

Nem csak Edelman sérült meg a Patriots-Lions meccsen

Julian Edelman ACL-szakadás miatt kihagyja a teljes 2017-es szezont, és erre minden esélye megvan a Lions linebacker Tahir Whiteheadnek is. A védő térdsérülést szenvedett, pedig már tavaly is akadtak emiatt gondjai, az offseasonben pedig műteni is kellett. Kerry Hyder után egy újabb stabil kezdőt veszített tehát a Lions, bár egyelőre még nem tudni, mennyi időre.

 

 

Whitehead 2012-ben ötödik körös pickje volt a Lionsnek, az utóbbi három évben vált stabil kezdővé. Tavaly két éves, 8 millió dollár szerződést kötött a csapattal, majd 15 meccsen 132 tackle-t szerzett. Nem mondhatni, hogy kifejezetten jól játszott, bár ez annak is köszönhető volt, hogy ő volt az egyetlen értelmes LB a keretben, így gyakorlatilag két posztot próbált betölteni egyszerre.

 

Ha hosszabb időre kiesik, akkor csúnyán meg lesz lőve a Lions. Jelenleg az újonc Jarrad Davis, a Falconsból kiszoruló és tavaly alig játszó Paul Worrilow, a 49ersben pocsék szezont hozó Nick Bellore, illetve a másodéves, de rookieként csak 200 snapet a pályán lévő Antwione Williams alkotja a csapat LB-sorát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!