Connect with us

Hír

Osweiler lehet a befutó Clevelandben

Ha van valami jó az előszezonban, az az, hogy bármi megtörténhet. Ki gondolta volna azt, hogy Dak Prescott visszavonultatja Tony Romót, miután utóbbi megsérült egy előszezon meccsen. Abban sem hitt senki, hogy az addig semmit nem mutató Tyrod Taylor meg tudja szerezni a kezdő posztot Matt Casseltől, de végül is Russell Wilson is ekkor szorította ki Matt Flynnt újoncként. Jelenleg két csapat van, ahol hatalmas a csata a kezdő irányító posztjáért: a Browns és a Broncos. Előbbinél úgy látszik, már van egy favorit.

 

 

Az ESPN szerint az eddigi edzések alapján Brock Osweiler lehet a befutó, legalábbis ő kezdhet a Browns első előszezon meccsen. Ez mindenképp biztató, már ami az ő helyzetét illeti, ezt pedig annak köszönheti, hogy a Browns pénteki edzésén lenyomta DeShone Kizert és Cody Kesslert. Persze még bármi megtörténhet, Hue Jackson húzhat egy váratlant, de egyelőre úgy tűnik, hogy Osweiler kihasználhatja a második esélyét.

 

Az utóbbi időben amúgy is kezd jó irányba tendálni a fiatal irányító. Miután kidühöngte magából a Texans miatti frusztráltságot, már okosabban nyilatkozott a sajtónak. A legutóbb például azt mondta, hogy ha bárkit is hibáztatni lehet a houstoni kudarcáért, az csakis ő maga, most pedig nincs más dolga, mint a lehető legjobbat nyújtani és bízni benne, hogy az elég lesz.

 

Osweiler idén 16 millió dollárral terheli a Browns sapkáját.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!