Connect with us

Hír

Pagano: Tolzien nem is volt rossz

Az őrületes bókot Chuck Pagano fogalmazta meg, a Cowboys elleni előszezon-meccs után, a csereirányítójuk irányában.

Scotty nem játszott rosszul. Scotty nem játszott rosszul. Ehhez a játékhoz a támadóknál, a védőknél, és a special teamben is 11 ember kell, aki teljes fordulatszámon pörög, szóval Scotty nem játszott rosszul.

Igen, miután három mondatban háromszor használta a visszakezes bókot, nyilvánvaló maradt, ami: a Colts jelenleg Luckra épül, akinek a rejtélyes rehabilitációjáról semmi biztatót nem hallani. Scott Tolzien pedig nem lehet a megoldás, pláne nem a 12/19, 94 yardos meccse után. Tolzien ugyan Rodgers mögött tanult pár évet, kezdőként gyenge tartalékos szintű teljesítményt produkált eddig három mérkőzésen.

 

 

Pletykák sokasága értekezik arról, vajon Luck készen lesz-e az alapszakaszra. A legtöbb sporttudosító Indianapolisból pár hetes kihagyást jósol neki még, viszont sokan félnek attól is, hogy a menedzsment és Pagano a bőrük mentése érdekében (és mivel azért Luck is öregszik) el fogják kapkodni a dolgokat, és Luck megsérülhet újra. Érdemes szemmel követni az irányítócsatát, ahol Stephen Morris kimagaslóan játszik, igaz csak a B-csapattal kapott eddig edzésidőt. Morris 24/35 205 yard 2TD számokat mutatott fel eddig.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!