Connect with us

Hír

Penn csak akkor kap pénzt, ha lemegy edzésre

Továbbra is holdoutol Donald Penn, az Oakland Raiders vakoldali tackle-je, miután kevésnek gondolja a 2017-ben keresett pénzét a teljesítményéhez képest. Egyelőre arról szólnak a hírek, hogy nem történt előrelépés az ügy megoldásában, hiszen mindkét fél makacsul ragaszkodik az álláspontjaihoz. Reggie McKenzie general manager sem kíván ezen változtatni, ugyanakkor szerinte sikerül valahogy dűlőre jutnia a feleknek.

 

 

Szeretem Donald Pennt, egy igazi Raider, a csapatunk egyik vezéralakja és az egyik legjobb játékosa is, egyben családtag is. Valamikor egy családon belül is adódnak nézeteltérések, most ez van nálunk is, de ahogy ott is, úgy itt is előbb-utóbb sikerül megbékélnie mindenkinek. Biztos vagyok benne, hogy ennek az ügynek is a végére érünk majd, és ott folytatjuk a munkát, ahol tavaly abbahagytuk.

 

Ian Rapoport, az NFL Network újságírója saját forrásából hozzátette, hogy Penn-nel csak akkor hajlandó tárgyalni a Raiders, ha megjelenik az edzőtáborban, anélkül ne is álmodjon másról, főleg hogy szerződés köti a csapathoz. És ha már szerződés, pont tavaly írta alá azt, szóval kicsit fura, hogy egy szezonnal később már emelésért követelőzik 34 évesen. Neki is igaza van valamennyire, mert tényleg szinte apróért, mindössze $5,8 millió garantáltért játszik 2017-ben, de ha tavaly beleegyezett benne, akkor idén miért akad ki rá? Mivel tavaly csak egy sacket engedett, döntően befolyásolhatja a támadófal teljesítményét a kiválása, szóval a Raidersnek mihamarabb megoldást kellene találni a problémára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!