Connect with us

Hír

Penn már ma visszatérhet Derek Carr vakoldalára

Az Oakland Raiders támadófalembere, Donald Penn a hírek szerint visszatér a csapathoz holdoutja után és akár már ma edzésre jelentkezhet. Penn 25 napot maradt távol a Raiders edzéseiről annak érdekében, hogy idei, $5,95 milliós fizetését feljebb tornássza.

 

Reggie McKenzie general manager már korábban elmondta, hogy Penn nem ér el ezzel semmit és amíg nem jön le az edzésekre, ne is számítson fizetésemelésre. Most, hogy Penn visszatér, lehetnek tárgyalások a szerződéséről, de a legvalószínűbb az, hogy az idei fizetését garantálják majd neki teljes mértékben, többet viszont nem kap. Aztán persze ez változhat, de 34 évesen hatalmas dolgokra nem számíthat már.

 

 

A kétszeres Pro Bowler játékos kétéves szerződése utolsó évébe lépett, tehát év végén szabadügynökké válik. Penn nagyon fontos láncszeme a Raiders ligaelit támadófalának, tavaly csak egy sacket engedélyezett egész évben. Ő volt a mindössze négy olyan tackle egyike, akik legalább 350 passz blokkolás alatt mindössze 1 sacket engedélyeztek és közülük is ő volt messze a legtöbbet a pályán. A sors iróniája, hogy abba az egy engedett sackbe sérült bele súlyosan Derek Carr, aki emiatt kihagyni kényszerült a rájátszást, így pedig nem volt esélye az oaklandieknek a nagy menetelésre.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!